Les mer!

Personvernerklæring

Deltakelse i Q-Meierienes påskeQuiz skjer i henhold til bestemmelsene i denne personvernerklæringen.

Personvernerklæringen er ment å hjelpe deg som deltar i Q-Meierienes aktiviteter med å forstå hvilke personopplysninger vi samler inn, hvorfor vi samler inn personopplysninger, hvor de brukes av oss og hvilke rettigheter du har som bruker. Denne personvernerklæringen gjelder for alle brukere eller deltakere på Q-Meieriene sine aktiviteter, som erklæringen dekker.
 

1. Ansvar

Q-Meieriene er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Har du som deltaker spørsmål om personvern kan disse sendes til info@q-meieriene.no.
 

2. Informasjonen vi samler inn

Personopplysninger er enhver form for informasjon som direkte eller indirekte kan knyttes til en enkeltperson. Vi samler inn dine personopplysninger for å kunne gjennomføre påskeQuiz på en forsvarlig måte. Gjennom SMS-bekreftingen registrerer vi ditt navn og telefonnummer. 
 

3. Hvordan vi behandler dine personopplysninger

Q-Meieriene samler dine personopplysninger for å kunne gjennomføre konkurransen uten misbruk og for å kåre en vinner. Opplysningene vil lagres så lenge konkurransen varer. Så snart en vinner er kåret og premiene er delt ut vil alle personopplysninger slettes. Personer som ikke vinner, vil ikke bli kontaktet av Q-Meieriene på noe vis.
 

4. Sletting av personopplysninger

Q-Meieriene vil slette dine personopplysninger så snart konkurransen er over og vinnerne er kåret.
 

5. Deling av informasjon til tredjeparter

Q-Meieriene utleverer ikke dine personopplysninger til tredjeparter, utover det som vi til enhver tid er pålagt i lov å utlevere. For å levere våre tjenester benytter vi oss av databehandlere som behandler personopplysninger konfidensielt etter Q-meierienes instruks. Vår bruk av databehandlere er regulert i databehandleravtaler i henhold til personopplysningsloven og personvernforordningen.
 

6. Dine rettigheter

Som deltaker i Q-Meierienes påskeQuiz har du rett til å forespørre oss innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også forespørre retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Q-Meieriene behandler dine personopplysninger til tjenesteformål på bakgrunn av din deltakelse i konkurransen. Informasjon om deg brukes på bakgrunn av og i tråd med ditt samtykke. Ditt samtykke kan når som helst trekkes tilbake av deg.

Tilbaketrekking av samtykke vil ikke påvirke lovligheten av behandling av dine personopplysninger i tiden frem til samtykket ble trukket.

Dersom du mener Q-Meieriene ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende en klage til Datatilsynet.
 

7. Endringer i denne personvernerklæringen

Q-Meieriene forbeholder seg retten til å justere og tilpasse denne personvernerklæringen. Dersom det gjøres endringer av betydning til denne personvernerklæringen vil brukeren bli skriftlig informert gjennom våre tjenester om dette på forhånd.
 

8. Informasjonskapsler

Denne nettsiden (quiz.q-meieriene.no) bruker informasjonskapsler, også kjent som cookies. En informasjonskapsel er en tekstfil som ved besøk på, eller interaksjon med, en nettside legges i din nettlesers internminne. Informasjonskapsler på q-meieriene.no/quiz brukes til å samle informasjon anonymt, for eksempel til nett- og brukerstatistikk.

Vår bruk av informasjonskapsler (cookies) bidrar til å bedre din brukeropplevelse, og gjør at vi kan lage bedre nettsider for deg som besøkende.

Ved å besøke og benytte deg av q-meieriene.no/quiz samtykker du samtidig til denne bruken. q-meieriene.no/quiz bruker ikke informasjonskapsler til å samle inn personlig, identifiserbar informasjon om deg.

Dersom du åpner en annen nettleser på datamaskinen eller den mobile enheten din, vil ikke de samme informasjonskapslene bli overført dit.

Lov om elektronisk kommunikasjon (ekomloven) krever at vi skal informerer besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies). Den såkalte «cookie-paragrafen» sier følgende:

§ 2-7 b.Bruk av informasjonskapsler/cookies

Lagring av opplysninger i brukers kommunikasjonsutstyr, eller å skaffe seg adgang til slike, er ikke tillatt uten at brukeren er informert om hvilke opplysninger som behandles, formålet med behandlingen, hvem som behandler opplysningene, og har samtykket til dette. Første punktum er ikke til hinder for teknisk lagring av eller adgang til opplysninger:

utelukkende for det formål å overføre kommunikasjon i et elektronisk kommunikasjonsnett som er nødvendig for å levere en informasjonssamfunnstjeneste etter brukerens uttrykkelige forespørsel.

Hvordan avviser og sletter jeg informasjonskapsler?
Dersom du ikke vil akseptere bruk av informasjonskapsler, kan du gå inn og avvise disse ved å endre innstillingene i nettleseren. 
 

9. Google Analytics

Denne nettsiden (quiz.q-meieriene.no) bruker Google Analytics for å analysere bruken av disse nettsidene. Vi får informasjon om hvilke sider som er mest besøkt, hvor brukerne kommer fra, på hvilke tidspunkter sidene er mest besøkt osv.

Følgende Cookies kommer fra Google analytics:

_ga: Har en utløpsdato på to år og brukes til å skille brukere i Google Analytics.

_gat: Har en utløpsdato på et minutt og brukes til å begrense antall forespørsler til Google Analytics.

_gid: Har en utløpsdato på 24 timer og brukes til å skille brukere i Google Analytics. 

Gå tilbake

Denne siden bruker cookies

Vi bruker cookies for å sikre at nettsiden fungerer, skreddersy opplevelsen din og analysere bruken av sidene. Ved å fortsette å bruke nettsiden godkjenner du bruken av cookies.

Lukk